Zelfbeheersing – Bokstherapie.nl

Zelfbeheersing – leer het met bokstherapie

Bokstherapie---Onefit-20-web

Zelfbeheersing is belangrijk in je leven. Vaak ben je er niet eens bewust mee bezig. Met zelfbeheersing kan je lastige situaties effectiever, verstandiger en met een beter resultaat oplossen. Bij Bokstherapie.nl kun je trainingen volgen die je helpen om meer zelfbeheersing te ontwikkelen. Je leert om zelfbeheersing op zo’n manier in te zetten, dat je er iedere dag voordelen van ondervindt.

Bij boksen draait het om controle over lichaam en geest. Zelfbeheersing is een essentieel thema binnen de bokssport. Boksen is dan ook een ideaal middel is om zelfbeheersing verder te ontwikkelen en te begrijpen.

Zelfbeheersing trainen bij bokstherapie.nl

Bokstherapie.nl biedt ervaringsgerichte trainingen aan waar we actief bezig zijn combineren met gesprekken. Juist door deze combinatie kunnen we onderliggende problemen sneller herkennen en aanpakken. Hierdoor zijn de trainingen van Bokstherapie.nl uitstekend geschikt om meer zelfbeheersing te ontwikkelen.

Waarom zou je aan zelfbeheersing werken?

Zelfbeheersing is een eigenschap die iedere dag meerdere keren op de proef wordt gesteld. Of het nu gaat om een lastige sociale situatie, het tegengaan van verleidingen of een situatie op het werk: zelfbeheersing komt overal terug. Uit de praktijk blijkt dat zelfbeheersing vervlochten is met eigenschappen als discipline, evenwicht en wilskracht. Als je zelfbeheersing sterer ontwikkelt, versterk je ook deze eigenschappen.

Zelfbeheersing kan het verschil uitmaken tussen een positieve of negatieve uitkomst. Werken aan deze eigenschap is dan ook nuttig en effectief. Het is een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bokstherapie---Onefit-5-web
Bokstherapie---Onefit-19-web

Zelfbeheersing en Bokstherapie

Trainingen bij Bokstherapie.nl worden geleid door een team van ervaren coaches. Zij zijn getraind om door middel van actieve boksoefeningen en gesprekken te doorgronden waar jouw problematiek ligt. Uit de praktijk blijkt dat fysieke oefeningen vaak een duidelijker beeld bieden op onderliggende knelpunten. Door boksoefeningen op maat uit te voeren kunnen we effectief werken aan zelfbeheersing. Bokstherapie staat voor ervaren en leren door actief bezig te zijn. Juist door te ervaren, leer je over jezelf, je zwaktes, je krachten en doelen.

Op basis van een gesprek kiezen we voor specifieke boksoefeningen die jou in staat stellen om een andere kijk te krijgen op problemen die betrekking hebben tot jouw mate van zelfbeheersing. Door een ander perspectief te bieden, kunnen deze factoren vervolgens bij de wortel aangepakt worden, met een positief resultaat als gevolg. Zo maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is Bokstherapie?

Bokstherapie is geschikt voor iedereen: jong of oud, sportief of niet sportief. Bij de boksoefeningen wordt altijd rekening gehouden met je gezondheid en nieuwe van fitheid. Je hebt dan ook geen eerdere ervaring met boksen of sport nodig om effectief aan de slag te gaan en te werken aan je zelfbeheersing.

Bokstherapie---Onefit-18-web

Bokstherapie: waar kan je terecht?

In Amsterdam

Op onze locatie Waalstraat 184 in Amsterdam (Rivierenbuurt) geven we Bokstherapie voor groepen én geven we individuele sessies. De ruimte is groot genoeg om met een groep aan het werk te gaan. Tegelijk is het een plek met een uitnodigende sfeer voor individuele sessies
De Waalstraat is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de straten vlakbij.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken aan zelfbeheersing met bokstherapie of wil je direct een keer een afspraak maken voor een sessie? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier. Wij helpen je op weg en beantwoorden je vragen graag.

Praktisch

  • Bokstherapie sessies zijn altijd op afspraak.
  • Ook met een fysieke beperking is Bokstherapie te volgen. Geef dit aan in het contactformulier. Dan bespreken we de mogelijkheden.
  • Je hebt nodig: makkelijk zittende sportkleding en schone sportschoenen.
  • Wij zorgen voor bokshandschoenen en bandage voor extra bescherming.
  • De betaling gaat per factuur. Deze ontvang jij na iedere sessie.

Neem vrijblijvend contact op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Scroll naar top