Vincent - Bokstherapie.nl

Vincent heeft in verschillende disciplines zijn kwaliteiten bewezen door steeds te streven naar verbetering en het aanscherpen van zijn vaardigheden. Na zijn carrière als atleet heeft hij zich toegelegd op het delen van zijn rijke kennis en ervaring als personal trainer.

Vincent

Over vincent

Vincent Latoel is een naam die in de wereld van de vechtsport synoniem staat voor toewijding, doorzettingsvermogen en uitzonderlijke vaardigheden. Met een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector heeft hij zich niet alleen bewezen als voormalig professioneel atleet, maar ook als een gerespecteerde padstrainer. Zijn professionele reis in de vechtsport is begonnen met een sterke passie voor discipline en fysieke fitheid, wat hem leidde naar vele overwinningen en een succesvolle carrière.

Rijke kennis en ervaring
Vincent heeft in verschillende disciplines zijn kwaliteiten bewezen door steeds te streven naar verbetering en het aanscherpen van zijn vaardigheden. Na zijn carrière als atleet heeft hij zich toegelegd op het delen van zijn rijke kennis en ervaring als personal trainer. Zijn vermogen om zijn passie voor vechtsporten over te dragen en anderen naar hun volledige potentieel te begeleiden, maakt hem een prominente figuur in de wereld van coaching. Als personal trainer onderscheidt Vincent zich als mentor die zowel technische bekwaamheid als de mentale en fysieke kracht van zijn studenten bevordert. Zijn constante streven naar kennisverdieping en het delen hiervan met anderen is kenmerkend voor hem.

Werken met de bokspads
Tijdens de tweedaagse opleiding Bokstherapie neemt Vincent de deelnemers mee in de wereld van het werken met bokspads. Hij leert je hoe je stoten correct, veilig en effectief opvangt op pads of stootkussens. Hierbij verkennen jullie samen welke houdingen, focus, communicatie en bewegingen toepasbaar zijn in je eigen werkveld. Vincent belicht ook het belang van het correct opvangen van stoten: waar je op moet letten en wat je absoluut moet vermijden.

Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!