Trainingen – Bokstherapie.nl
bokstherapie-55-2-zw

Boks- en conditie training in Amsterdam

Een leeg hoofd, een voldaan gevoel

Onze bokstrainingen in Amsterdam zijn geschikt voor iedereen die met plezier wil werken aan een betere conditie en bokstechniek. Zelfs als je weinig of geen bokservaring hebt ben je meer dan welkom bij deze leuke en uitdagende bokslessen. 

We geven de bokslessen in Amsterdam in gemengde groepen van maximaal 20 deelnemers per les. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden boksen met elkaar. Dat doen we veilig: we stoten vooral op elkaars bokshandschoenen. 

Je merkt na een korte periode al de veranderingen in je houding, je vertrouwen, kracht en conditie. Maar ook de vooruitgang van jouw techniek en toename van je stootkracht zullen je verbazen. En hoe leuk is het als je na de training voelt dat je de spanning en stress van de dag helemaal hebt weggeslagen? De meeste boksers gaan met een leeg hoofd, een glimlach en voldaan gevoel naar huis.

Marcel aan het woord

"Iedereen kan op onze boks- en conditietrainingen terecht. Of je nu beginner of gevorderde bent – bij ons beleef je samen een inspirerende training waar je moe én tevreden vandaan komt."

twee

Starten met boksen?

Ook als je begint met boksen kan je deelnemen aan onze bokslessen. Wij weten dat gewoon meedoen ervoor zorgt dat jij het boksen snel onder de knie krijgt. 

Uiteraard krijg jij waar nodig extra tips en aandacht van de trainers. In het algemeen merken wij dat de mensen die minimaal twee keer per week komen trainen de meeste vooruitgang boeken.

De trainingen bestaan uit conditietraining, krachttraining en uiteraard technisch boksen. Onze ervaren trainers weten de bokstrainingen op een leuke en prettige maar ook uitdagende manier te geven.

Gevorderde bokser?

Ook de gevorderde of meer ervaren bokser kan bij ons lekker meetrainen. Wij hebben gemengde groepen, met deelnemers die net begonnen zijn, maar ook al een tijdje boksen. De variatie van deelnemers maakt het voor iedereen leuk om te trainen en te boksen. Deelnemers van elk niveau ervaren onze trainingen al jaren als gevarieerd en conditioneel stevig.

Wat doe je op de training?

Tijdens onze gevarieerde boks- en conditietraining van 60 minuten oefen je verschillende stoottechnieken, verdedigingstechnieken en bokscombinaties op de bokshandschoenen van je  trainingspartner.

De les begint met een goede warming-up, en natuurlijk sluiten we af met een cooling-down. Bij de bokstraining zelf werken we aan de opbouw van jouw conditie, kracht en snelheid. We leren je bokstechnieken aan en helpen je die te verbeteren. We werken aan de basis van de bokshouding, voetenwerk, stoottechnieken en verdediging. 

Praktische zaken

 • Wij hebben bokshandschoenen beschikbaar voor de proeflessen. Daarna zijn eigen bokshandschoenen verplicht
 • Zorg voor sportkleding en schone sportschoenen
 • Zorg dat je voor de boks- en conditietraining iets hebt gegeten
appel

Onze huisregels

 • Respect voor je trainingspartners, de ruimte en de trainers
 • Iedereen is bij ons gelijk
 • Ruim alles netjes op na de training
 • Luister altijd naar de trainers.
 • Wees zuinig op de spullen
 • Zorg dat je maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent
 • We blijven altijd sportief
 • Het maken van film of geluidsopnames is verboden
 • Draag geen sieraden

Beleef het zelf!

Bokslessen bestellen, een abonnement afsluiten of twee proeflessen komen doen? Je regelt het allemaal via de shop. Maak eerst een account aan, koop je lessen of abonnement en plan meteen de data in. Handig!

Heb je vragen?

Wil je eerst advies of contact? Wij horen graag van je! Neem hier eenvoudig contact op. Dan help ik jou verder. Is de keuze al gemaakt? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

Neem contact op en je krijgt snel antwoord
Maak een afspraak voor een persoonlijke sessie
Doe mee aan een boks- en conditietraining
Scroll naar top