Opleiding bokscoach - Bokstherapie.nl

OPLEIDING BOKSCOACH

bokstherapie-72-2-1024x683-panorama.jpg

De 10-daagse Bokscoaching Opleiding van de Bokstherapie Academie In 2025 starten we met een inhoudelijke, ervaringsgerichte en lichaamsgerichte bokscoaching opleiding, die je opleidt tot zelfstandig werkend bokscoach voor individuele begeleiding.

Deze praktische en verdiepende bokscoach opleiding, verdeeld over een halfjaar in 5 blokken van 2 dagen, biedt je de mogelijkheid om je te verdiepen in de mogelijkheden en vaardigheden van bokscoaching. Je ontwikkelt zowel praktische vaardigheden als theoretische kennis en werkt daarnaast aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Tijdens deze coachopleiding, die voortdurend beweging en bewustwording stimuleert, leer je hoe je boksen effectief kunt inzetten als coaching instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Je ontwikkelt de vaardigheden om cliënten individueel mentaal en fysiek te begeleiden in hun groeiproces, waarbij fysieke beweging en emotionele beleving centraal staan. Door ervaringsgerichte oefeningen en interactieve interventies ervaar je zelf de kracht van deze methodiek en leer je hoe je deze effectief kunt toepassen.

De ervaren vakdocenten, Marcel en Layla, begeleiden je in een groep van maximaal 12 aankomende bokscoaches door het volledige traject. Je werkt zowel individueel als in groepsverband.

Aan het einde van deze inhoudelijke en praktische opleiding ben je volledig uitgerust om zelfstandig als bokscoach te werken binnen de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Je leert anderen begeleiden om via bokscoaching hun eigen kracht en potentieel te ontdekken en te versterken.

Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!