Ons team - Bokstherapie.nl

MAAK KENNIS MET ONS TEAM van BOKSTHERAPEUTEN EN BOKSCOACHES

mARCEL

Ik ben Marcel Amstelveen; in 1975 geboren in Twente en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam, met mijn Surinaamse vader, mijn Nederlandse moeder, mijn oudere broer en mijn jongere zus. In mijn jongere jaren waren het incasseren van klappen, fysieke en emotionele gespannenheid, alertheid, dissociëren, een gevoel van onveiligheid, eenzaamheid en onvoorspelbaarheid voor mij de koude en angstige realiteit.

Dat ik op latere leeftijd zou gaan boksen en werken met de bokshandschoenen lag niet in de lijn der verwachtingen. Het krijgen van klappen had ik al vroeg geassocieerd met pijn, agressie, angst, vluchten, bevriezen, onveiligheid, boosheid, frustratie, moeten zwijgen, verdriet en het gevoel geen controle te hebben. 

Boktherapieteam24_HR-13

Sanae

Sanae, geboren in 1990 in Brabant, vond haar kracht na een moeilijke periode van pesterijen op de basisschool. Haar ouders brachten haar naar een lokale kickboksschool om weerbaarder te worden. Ondanks de aanvankelijke angst ontdekte ze haar passie voor kickboksen en groeide ze zowel fysiek als mentaal.

Met de tijd begreep Sanae dat ze haar emotionele pijn verwerkte door fysieke uitdagingen aan te gaan. Als ervaren kickbokser gebruikt ze nu haar kennis om anderen te begeleiden, waarbij ze gelooft dat kickboksen dieper gaat dan alleen fysiek; het gaat om groeien, verbinden, grenzen begrijpen en zelfontdekking. Als Bokstherapeut bij Bokstherapie creëert ze een veilige en ondersteunende omgeving, waarin oprechtheid en betrouwbaarheid centraal staan.

Lisa

Mijn naam is Lisa, geboren in 1984 en opgegroeid in het toen nog volkse Amsterdamse De Pijp. Als dochter van een Indische vader en Nederlandse moeder, samen met een jonger zusje, heb ik een kleurrijke jeugd gehad. Mijn opvoeding was uitdagend: als kind van gescheiden ouders, in een onveilige buurt en te midden van huiselijk geweld waar intergenerationele trauma’s sluimerden, moest ik sterk zijn om stand te houden.

De onvoorspelbaarheid van mijn leven leidde al vroeg tot angst, piekeren, slapeloze nachten en de drang om altijd voor mijn zusje te zorgen. Hierdoor kon ik nooit volledig kind zijn.

 

Boktherapieteam24_HR-2
Boktherapieteam24_HR-9

Remco

Mijn naam is Remco, afkomstig uit Friesland waar ik opgroeide met mijn ouders en twee broertjes. Thuis was er naast liefde, vriendschap en plezier ook ruimte voor bedreigingen, verslaving, pesterijen en verbale en fysieke agressie, waarbij ik vaak in de frontlinie stond.

FLOOR

Als Bokstherapeut ben ik nieuwsgierig, onbevooroordeeld, open, laagdrempelig en direct. Ik geloof sterk in de kracht van open communicatie en het creëren van een veilige omgeving waarin mensen zichzelf durven zijn. Met een energieke en dynamische aanpak biedt ik ruimte voor openheid, vertrouwen en motivatie. Aan de slag gaan met gevoelens hoeft niet alleen maar zwaar te zijn. Een beetje humor kan een hele goede brug naar verbinding zijn en ruimte maken voor ontspanning en reflectie.
Boktherapieteam24_HR-7
Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!