In 8 weken fit – Bokstherapie.nl

IN 8 WEKEN FIT

bokstherapie-67-2

Fit door te boksen

Heb je de laatste tijd hard gewerkt aan je carrière en/of je gezin maar wat minder aan jezelf? Mag dat stresslevel wel wat lager? En wil je fitter, frisser en sterker worden op een wel heel leuke manier? Doe dan mee met In 8 weken fit! Je leert bij ons bewust te boksen en te bewegen. Je conditie krijgt een boost. Samen met DieetPlaneet Amsterdam gaan wij jou uitdagen!

Bokstherapie - mentaal, fysiek

We doen elke week een bokstraining met de hele groep. Bovendien krijg je opdrachten en uitleg om thuis te oefenen. Bokstherapeut Marcel coacht je in deze acht weken met boksworkshops naar mentale en fysieke fitheid. Bokstherapie is een therapie gericht op het lichaam en de geest. Bij boksen heb je namelijk allebei nodig, net als in je dagelijks leven.

Verbinding maken door te boksen, contact maken met jezelf. Door bokstherapie word je sneller en behendiger. Je conditie gaat met sprongen vooruit!
Heb jij naast de groepstrainingen behoefte aan een persoonlijke sessie? Een gratis sessie van 30 minuten is inbegrepen voor wie dat wil.

twee
bokstherapie-4-8wfit

Workshops lifestyle

Twee groepsbijeenkomsten met voorlichting en leuke opdrachten. Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Diëtist Anisa van DieetPlaneet Amsterdam geeft de workshops.

Krijg je van alles genoeg binnen? Zijn de hoeveelheden in orde? Hoe zit het met eten en sporten? Je komt het hier allemaal te weten. Anisa besteedt ook aandacht aan jouw eetgedrag. Ze maakt je er bewuster van en brengt jou skills bij om betere keuzes te maken.

Voor wie?

DIT IS VOOR JOU...

  • als je vindt dat jouw lichaam en geest wat extra aandacht kunnen gebruiken
  • als je van een beetje avontuur houdt
  • én als je graag eens kennis wil maken met boksen!

 

WANNEER

De eerstvolgende startdatum wordt binnenkort aangekondigd. Stuur het formulier in als je belangstelling hebt!

LOCATIE

Waalstraat 184 in Amsterdam (Rivierenbuurt)
Er is parkeergelegenheid in de buurt (betaald).
De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, metro, trein).

Doe mee!

Wil jij ook in 8 weken fit worden? Meld je dan nu aan! Je kunt het formulier ook gebruiken om meer informatie te vragen.

De kosten van het complete programma zijn € 199,- inclsuief gebruik van bokshandschoenen.

We gaan van start bij 10 deelnemers.

aanmelding in 8 weken fit

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Scroll naar top