GroeiGroep - Bokstherapie.nl

De Bokstherapie GroeiGroep

Samen groeien met de Bokstherapie GroeiGroep: Ga jij de uitdaging aan?


 

De Bokstherapie GroeiGroep, een reeks verhelderende en ervaringsgerichte workshops die zijn ontworpen om jou uit te dagen en te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groeipotentie. De GroeiGroep bestaat uit vier inspirerende workshops van elk twee uur, gevolgd door een waardevolle individuele sessie van één uur.

Tijdens de workshops staat gezamenlijk leren en ervaren centraal. We combineren boksen met oefeningen die je bewuster maken van je patronen, je overtuigingen, de positie die je in neemt, je gevoelens en gedachten, maar ook je persoonlijk leiderschap nemen we onder de loep. We dagen je uit om zowel mentaal als fysiek te bewegen, te sparren, te groeien en te ervaren, dit alles binnen een veilige en ondersteunende omgeving.


De Bokstherapie GroeiGroep biedt jou een unieke kans om samen met andere deelnemers te leren, te ervaren, te delen en te groeien. Hierbij bundelen we de kracht van boksen, zelfbewustzijn en bewustwording.

a285qk8yxplnrdj7_list_thumb.jpg

De Praktische zaken en Investering

De Bokstherapie GroeiGroep bestaat uit vier workshops van elk twee uur en een individuele sessie van één uur. De workshops vinden meestal plaats op dinsdagavonden van 18:15 tot 20:15 in onze locatie op de Waalstraat 184 in Amsterdam. Elke GroeiGroep heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De workshops starten aan het begin van de maand, zodra het minimale aantal deelnemers is bereikt.

Deelname aan de GroeiGroep vraagt een investering van €449,- inclusief btw. Hierbij is het gebruik van het benodigde materiaal inbegrepen. Voor aanvang van de groep ontvang je de factuur per e-mail, die je kunt voldoen via bankoverschrijving of via Ideal.

De eerstvolgende geplande datum van de GroeipGroep Workshops:  

Groep 9: dinsdag 12/9, dinsdag 19/9, dinsdag 26/9 en dinsdag 3/10/2023.
Starttijd 18:15 uur, eindtijd 20:15 uur. niet eerder dan 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Groep 10: maandag 9/10, dinsdag 17/10, dinsdag 24/10 en dinsdag 31/10/2023.
Starttijd 18:15 uur, eindtijd 20:15 uur. niet eerder dan 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Groep 11: dinsdag 7/11, dinsdag 14/11, dinsdag 21/11 en dinsdag 28/11/2023.
Starttijd 18:15 uur, eindtijd 20:15 uur. niet eerder dan 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Groep 1: dinsdag 9/1, dinsdag 16/1, maandag 22/1 en dinsdag 30/1/2024.
Starttijd 18:15 uur, eindtijd 20:15 uur. niet eerder dan 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Waarom Deelnemen aan de Bokstherapie GroeiGroep?


Als Bokstherapeut beschouw ik boksen niet alleen als een fysiek instrument, maar juist als de krachtige methode om deelnemers in beweging te brengen en hun bewustzijn te vergroten. De Bokstherapie GroeiGroep biedt jou de unieke kans om dit proces daadwerkelijk te ervaren in een veilige setting. 

Tijdens de workshops wordt het voor deelnemers helder hoe boksen als middel een diepgaande invloed heeft, zaken blootlegt en intrigerende inzichten biedt. Deze ervaringen moedigen en dagen de deelnemers uit om de verworven inzichten te toetsen en toe te passen in hun dagelijks leven.

Doe mee en ontdek hoe de kracht van boksen je kan helpen om te groeien, te reflecteren en bewustzijn te vergroten.

Voor Wie is de Bokstherapie GroeiGroep?

De Bokstherapie GroeiGroep is ontwikkeld voor iedereen die zijn/haar persoonlijke thema’s, ontwikkeling en groeipotentieel wil aanpakken en onderzoeken. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, jezelf buiten je comfortzone wilt uitdagen en openstaat voor groepsgewijze reflectie en groei, dan is dit programma zeer geschikt voor jou. 

Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al enige ervaring hebt, deze groep biedt een veilige, ondersteunende, uitdagende en tegelijkertijd motiverende omgeving om te groeien, ervaren en te leren.

De lichaamsgerichte en ervaringsgerichte groeigroep kent vele voordelen, zoals:

* Herkenning en erkenning
* Vergroten van je bewustwording
* Werken aan zelfvertrouwen, assertiviteit en stevigheid
* Welke rol heb je in de groep en wat zegt dit?
* Gespiegeld worden
* Gehoord en gezien voelen
* Praten, communiceren of het benoemen van gevoelens en behoeftes
* Inspiratie en motivatie
* Krijgen en geven van Feedback
* Contact maken met de andere deelnemers
* Experimenteren en oefenen met nieuw gedrag in een veilige setting
* In beweging komen
* Uitdelen en incasseren op een veilige manier
* Verbaal en non-verbaal uiting geven
* Spelen en sparren met situaties
* Een fysieke manier van werken aan jezelf
* Het Maximale uit jezelf kunnen halen


Wat gaan we doen?


In de Bokstherapie GroeiGroep gaan we verder dan alleen fysieke beweging en boksen. We duiken diep in de interacties die we met anderen hebben en onderzoeken hoe we ons daarin bewegen en gedragen. In deze groep creëren we een veilige omgeving waarin zowel fysiek als mentaal sparren, bewegen en spreken plaatsvindt. 

De focus ligt op jouw persoonlijke behoeften en doelen binnen de GroeiGroep. We willen je ondersteunen bij het werken aan je individuele thema’s, uitdagingen en obstakels. Deze workshops zijn een ruimte waarin jouw groei centraal staat. 

Met deze benadering bieden we een holistische ervaring waarin zowel je fysieke als mentale aspecten kunnen groeien. Samen bouwen we een dynamische omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen, verkennen en versterken.

bokstherapie-55-2-zw-square.jpg
Marcel-146-scaled.jpg

Heb ik enige bokservaring of een goede conditie nodig?

Je hebt absoluut geen bokservaring, eigen bokshandschoenen, een goede conditie of enige kennis van vechtsporten nodig om te kunnen starten met de lichaamsgerichte en ervaringsgerichte  GroeiGroep workshops. 

In feite geldt voor de meeste deelnemers dat ze geen enkele ervaring hebben met boksen of enige vorm van vecht- of verdedigingssporten.

Aanmelden?

Ben je nieuwsgierig naar hoe je kunt groeien en leren binnen een groepscontext? Sta je open voor meer bewustwording, zelfonderzoek en verdere persoonlijke ontwikkeling?
Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Bokstherapie GroeiGroep. Heb je interesse, wil je meer informatie of wil jij je jezelf direct aanmelden?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het onderstaande contactformulier. Je bent slechts één stap verwijderd van een boeiende reis van zelfontdekking, groei en bewustwording.

Kies de gewenste datum of kies informatie aanvragen:
Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!