Digna - Bokstherapie.nl

Voormalig wedstrijdbokser, NOC*NSF/NBB KSS3 gecertificeerd bokstrainer en coach, hoofdtrainer bij boksschool VBSK Albert Cuyp, personal trainer en gecertificeerd Mental Coach.

Digna

Over mij

Mijn naam is Digna Poelman, voormalig wedstrijdbokser, NOC*NSF/NBB KSS3 gecertificeerd bokstrainer en coach, hoofdtrainer bij boksschool VBSK Albert Cuyp, personal trainer en gecertificeerd Mental Coach.

Innerlijke kampioen
Als coach werk ik intensief samen met mijn vechters. Samen streven we ernaar om al hun potentieel te benutten en hun innerlijke kampioen tot uiting te brengen in de ring. Mijn werk omvat het trainen van boksers en het ondersteunen en opleiden van trainers en coaches. Dit doe ik tijdens seminars, groepslessen en in individuele sessies.

De wereld van boksen
Tijdens de tweedaagse opleiding Bokstherapie neemt Digna je mee in de wereld van het boksen. Ze behandelt de technieken, bewegingen, ademhaling, afstand en nabijheid. Ze legt duidelijk en helder uit wat de verschillen zijn tussen competitief, recreatief en coachend of therapeutisch boksen. Daarnaast laat ze je kennismaken met aspecten zoals focus, het herkennen van verschillende bokstypes en de vertaalslag naar de praktijk of het werkveld. Ook observeert, bespreekt ze jouw eigen boks voorkeuren en -stijl, waarbij ze ingaat op de voor- en nadelen en hoe deze toegepast kunnen worden.

Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!