GroeiGroep - Bokstherapie.nl

Bokstherapie GroeiGroep: Samen Groeien

Wil je de kracht van groepsondersteuning ervaren terwijl je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt? En ben je klaar om samen met gelijkgestemden de kracht van boksen te ontdekken voor persoonlijke groei?

Welkom bij de Bokstherapie GroeiGroep, waar we samen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei! Ontdek de kracht van boksen en ervaringsgerichte oefeningen in een ondersteunende omgeving. Gedurende vier inspirerende workshops en een individuele sessie begeleiden we je op jouw reis naar bewustwording en zelfontplooiing.

Wat is de Bokstherapie GroeiGroep?
De Bokstherapie GroeiGroep is een serie van vier inspirerende workshops, gevolgd door een waardevolle individuele sessie, ontworpen om jouw persoonlijke groei en bewustwording te stimuleren. Tijdens deze workshops combineren we boksen met ervaringsgerichte oefeningen, waarbij je bewuster wordt van je patronen, overtuigingen en persoonlijk leiderschap. We creëren een veilige omgeving waarin je zowel mentaal als fysiek kunt groeien en ervaren, omringd door gelijkgestemde individuen die dezelfde reis maken.

Naast de groepssessies bieden we ook de mogelijkheid om 1:1 sessies te boeken voor een meer individuele begeleiding. Druk op de onderstaande knop voor meer informatie.

De Praktische zaken en Investering

De Bokstherapie GroeiGroep bestaat uit vier workshops van elk twee uur en een individuele sessie van één uur. De workshops vinden meestal plaats op dinsdagavonden van 18:15 tot 20:15 in onze locatie op de Waalstraat 184 in Amsterdam. Elke GroeiGroep heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De workshops starten aan het begin van de maand, zodra het minimale aantal deelnemers is bereikt.

Deelname aan de GroeiGroep vraagt een investering van €449,- inclusief btw. Hierbij is het gebruik van het benodigde materiaal inbegrepen. Voor aanvang van de groep ontvang je de factuur per e-mail, die je kunt voldoen via bankoverschrijving of via Ideal.

De data voor de komende GroeiGroep Workshops worden binnenkort bekend gemaakt.

Waarom Deelnemen aan de Bokstherapie GroeiGroep?


Sta op het punt om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking en groei. De Bokstherapie GroeiGroep biedt een unieke kans om de kracht van boksen te ervaren als middel tot persoonlijke transformatie.
Ontdek hoe boksen je kan helpen om te groeien, te reflecteren en bewustzijn te vergroten. Door middel van inspirerende workshops en individuele begeleiding krijg je inzichten die je kunt toepassen in je dagelijks leven. De voordelen zijn talrijk, van het vergroten van je zelfvertrouwen en assertiviteit tot het vinden van herkenning en erkenning binnen de groep.

Voor Wie is de Bokstherapie GroeiGroep?

De Bokstherapie GroeiGroep is bedoeld voor iedereen die open staat voor zelfreflectie en groei. Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al enige ervaring hebt, deze groep biedt een veilige, ondersteunende omgeving om te groeien, ervaren en te leren. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, jezelf buiten je comfortzone wilt uitdagen en openstaat voor groepsgewijze reflectie en groei, dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

Wat Kun je Verwachten in de GroeiGroep?

Tijdens de Bokstherapie GroeiGroep worden vier workshops van elk twee uur gehouden, gevolgd door een individuele sessie van één uur. In deze workshops combineren we boksen met oefeningen die gericht zijn op bewustwording, zelfreflectie en groei. Je kunt verwachten dat elke sessie een mix is van fysieke activiteit, groepsinteractie, zelfonderzoek en begeleide reflectie. Onze benadering is persoonlijk, ondersteunend en uitdagend, waarbij we de focus leggen op jouw individuele behoeften en doelen.

Ervaring en Vaardigheden Vereist

Voor deelname aan de Bokstherapie GroeiGroep is geen specifieke bokservaring, conditie of kennis van vechtsporten vereist. We verwelkomen deelnemers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze workshops zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken en open staat voor groei. Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al enige ervaring hebt, je bent van harte welkom om deel te nemen en jezelf uit te dagen in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

VOORDELEN VAN DE BOKSTHERAPIE GROEIGROEP:

  • Erkenning en begrip: Ontvang erkenning voor jezelf en begrip van anderen binnen de groep.
  • Vergroot bewustzijn: Leer jezelf beter kennen en word bewuster van je gedachten, gevoelens en gedragingen.
  • Verbeter zelfvertrouwen en assertiviteit: Ontwikkel zelfvertrouwen en leer assertief te zijn in verschillende situaties.
  • Leer je rol binnen de groep kennen: Ontdek welke rol je inneemt in groepsdynamiek en wat dit over jou zegt.
  • Feedback en reflectie: Ontvang waardevolle feedback van anderen en reflecteer op je eigen gedrag en communicatie.
  • Effectieve communicatie: Leer effectief te communiceren, je gevoelens en behoeften te uiten en beter te luisteren naar anderen.
  • Interactie met anderen: Maak contact met mededeelnemers, deel ervaringen en bouw relaties op binnen een ondersteunende omgeving.
  • Experimenteer met nieuw gedrag: Oefen met het uitproberen van nieuwe manieren van denken, voelen en handelen in een veilige setting.
  • Fysieke expressie: Gebruik verbale en non-verbale communicatie, leer jezelf te uiten en te communiceren door middel van fysieke beweging.
  • Zelfontwikkeling: Werk aan persoonlijke groei, exploreer je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden voor zelfverbetering.

Aanmelden?

Ben je nieuwsgierig naar hoe je kunt groeien en leren binnen een groepscontext? Sta je open voor meer bewustwording, zelfonderzoek en verdere persoonlijke ontwikkeling?
Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Bokstherapie GroeiGroep. Heb je interesse, wil je meer informatie of wil jij je jezelf direct aanmelden?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het onderstaande contactformulier. Je bent slechts één stap verwijderd van een boeiende reis van zelfontdekking, groei en bewustwording.

Kies de gewenste datum of kies informatie aanvragen:
Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!